Vyhledávání


Kontakt

Curly-brothers

+420 / 606 688 631
+420 / 737 444 630

LIBEREC CITY 14:57 MÍSTNÍHO ČASU

23.09.2007 00:00

    Kdo jsme? Jsme CURLY BROTHER'S!!! Nevím jak tuhle snůšku báchorek, realit a kravin nazvat, ale nejpříhodnější by bylo asi "život" ano, to je ono "ŽIVOT CURLY BROTHER'S", nebo začátky toho trápení a utrpení, ale zároveň krásy a užívání si života ve stylu, který si říká, ROCK'N'ROLL.

    Takže, styl našeho života je už asi každýmu jasnej... Využít každý možnosti jak si život co nejvíc užít, moc se neohlížet na pravidla a uctívat naše předchůdce. Kdyby jsme to shrnuli, tak asi SEX, CHLAST a ROCK'N'ROLL. Oproti tomu naše hudba je směsí různých stylů, jsme spíše "klidní" rockeři. Patří mezi ně BLUES, COUNTRY, ROCK BALLADS, a spousta dalších. Snažíme se hrát hlavně svoje písničky, ale samozřejmě neodoláme a občas si předěláme nějakou tu klasiku, nebo šíříme originál.

    Abych nezapomněl, já, autor tohoto deníku, jsem Martin, také znám jako Maršoun, a můj nejlepší kytarista a zpěvák v jedné osobě je neméně známý Peeter's, jinak řečený Petr Sládek. Spolu jsme se potkali na intru v severní části Liberce v Kateřinkách, hráli jsme spolu častěji a častěji, začali jsme skládat vlastní písničky, a lidem se to líbilo. Takhle jsme strávili celé dva roky. Když se občas naskytla příležitost, hned jsme se zůčastnili nějakého projektu. Takhle jsme začali spolupracovat s Dj Repro a s klubem pod divadlem F.X.Šaldy nesoucím název JIMMY'S. 

    Za posledních pár měsíců nastaly změny, já odmaturoval a Peeter's se nepohodl na intru a skončil v Liberci na ulici. Vypadalo to na definitivní konec, ale co štěstěna nechtěla... Mometálně bydlíme v Liberci, já zde pracuji a Petr dodělává poslední ročník studia... Našli jsme si společný podnájem a začínáme se živit hudbou... První letošní koncert přijde ve čtvrtek 27.září na akci Dj Repra na Dobiášově škole a hned potom začíná náž úvazek v klubu Jimmy's od 10. října 2007 každou středu večerní posezení s kytarami....

 

P.S.: Někde se začít musí!!!